Fair to Horses zomerfair

Op 9 juni organiseren 2 enthousiaste vrijwilligers een heuse zomerfair bij Fair to Horses. Er zullen leuke paard gerelateerde kraampjes zijn, een advanced liberty demonstratie, een loterij en voor kinderen is er ook genoeg leuks te doen! Maar ook particulieren mogen hun eigen 2e hands paardenspulletjes te koop aanbieden op deze dag!

Fair
Een 13 tal bedrijven zal aanwezig zijn met allemaal nuttige, mooie, leuke en lekkere artikelen voor jouw lieveling. ‘Versier Je Dier’ heeft mooie touwhalsters en honden halsbanden en lijnen te koop, maar zij maken ook ter plekke een halster in de door jouw gekozen kleuren. D-tails is aanwezig met een kraam met allerlei lekkere maar vooral gezonde kruiden voor jouw paard of pony. Onze eigen coaches Mieke, Tanja en Marta staan met een kraam bij de coachkeet met informatie over hun eigen expertise op het gebied van coaching en training met paarden. De shop van Tanja zal ook geopend zijn. Claudia van Ginny’s trimsalon Bleiswijk zal in haar kraam nieuwe en 2e hands paardenspullen verkopen. Nicolò Ballatore is aanwezig voor al jouw vragen over Ecole de Légèreté (EDL). Léon en Lindsy van EquiXpertise staan ook op de fair met informatie over thermografie, het geven van lessen op locatie en coaching met kudde. Er is een kraam van Pippa Equestrian Soap waar je natuurlijke en milieuvriendelijke zeep en andere verzorgingsproducten voor je hond of paard kunt kopen.
Er zijn ook creatieve kraampjes:  Antoinette Bolk Creations, Morgans Arts Shop en NG Hobby Horses. Antoinette en Morgan zullen hun prachtige creaties op display hebben maar zij werken ook in opdracht. Waarbij je op bestelling een portret van jouw paard, hond of kat kunt laten maken of een mooi sieraad met het haar van jouw huisdier erin kunt laten maken. Voor onze kleinere paardenliefhebbers komt Nathalie Groen van NG Hobby Horses naar onze fair. Zij maakt in opdracht Hobby Horses, maar ze maakt ook hoofdstellen, halsters en andere mooie dingetjes voor jouw eigen hobby horse!

2e hands paardenspullen verkoop
Naast deze leuke kraampjes vind je op onze fair leuke 2e hands paarden spulletjes. Wie weet scoor jij nog een mooi halster, een leuke paarden puzzel, hoofdstel of een mooie cap!
Particulieren mogen zelf paard gerelateerde spulletjes verkopen, of voor je laten verkopen. Als jij jouw spulletjes wilt verkopen kun je verderop kijken naar de voorwaarden en hoe je je moet aanmelden.

Loterij
Deze dag zullen we 2 keer een loterij houden, met een heleboel kleine maar zeker ook grote prijzen. We verwachten nog enkele prijzen toe te kunnen voegen aan de lijst, maar wat we in ieder geval verloten zijn de volgende gesponsorde prijzen: 2 kruiden pakketten twv €75 van D-tails, een cadeaubon twv €125 van NG Hobby horses voor een zelf samen te stellen hobby horse, 2 liberty lessen van Fair tot Horses, een nog nader te bepalen prijs van Versier Je Dier. 2 sets rond genaaide teugels, sokken, 2 halsters gesponsord door Ginny’s trimsalon Bleiswijk. Ook hebben we nog Shires bandages, HV Polo sokken, hoefborstels, en halstertouwen. Bovenstaande prijzen worden verdeeld over de 2 lotingen. Wij zijn onze sponsoren heel erg dankbaar!!

Voor kinderen
Voor kinderen zijn er ook leuke dingen te doen. Ze kunnen (na inschrijving op de dag zelf) een ritje maken met pony en wagen (€3,5) , zich laten schminken (€3,5), en er is een suikerspin machine! Ook kun je meedoen met de stokpaarden race. Misschien win jij dan wel een prijs! Je mag zo vaak meedoen als je wilt, per keer zijn de kosten €1,-. Jouw tijd wordt genoteerd en aan het einde van de dag is er een 1e, 2e, en 3e prijs te verdelen. Als je er niet meer bent wordt er contact met je opgenomen. Alles is tegen betaling wat (na aftrek van kosten) ten goede komt aan het goede doel.

Eten en drinken
Ook is er genoeg lekkers te eten en te drinken in onze kantine: zoals belegde broodjes, friet, diverse snacks, fris, koffie en thee.

Goed doel
Met jouw komst naar onze fair steun je ook nog eens een goed doel! De opbrengst van de fair (vrijwillige bijdrage kleedjes en verhuur v/d kraampjes) en de kinderactiviteiten (na aftrek van de kosten) gaat direct naar Stichting ’t Olde manegepeerd in Damsholte. Zij vangen uitgewerkte manegepaarden op. De paarden kunnen hier belangeloos genieten van hun oude dag.

Programma
10:30 opening Zomer Fair
10:30-16:00 stokpaardjes race
10:30-12:30 schminken
11:00-11:30 liberty demo + Q&A
11:15-12:45 ponywagenritten
13:00-13:15 loterij
13:30-15:00 schminken
14:00-14:30 liberty demo + Q&A
15:00-15:15 loterij
15:00-16:00 ponywagenritten

Aanmelden 2e hands verkoop Fair tot Horses zomerfair

Als jij jouw 2e hands spulletjes te koop wil aanbieden kun je dat aan ons doorgeven!

Er zijn 3 opties om iets kunnen verkopen:

  1. A. Particulier kleedje tot 2m². Tegen een vrijwillige bijdrage, op je eigen kleedje van maximaal 2x1m². Je verkoopt je eigen nieuwe/2e hands paardenspulletjes, je zit dan op de grond (of je zorgt voor een eigen stoel).
    B. Particulier kleedje: boven 2m². Boven de 2m2  betaal je je vrijwillige bijdrage EN €5 per 1m2 extra. Je verkoopt je eigen nieuwe/2e hands paardenspulletjes, je zit dan op de grond (of je zorgt voor een eigen stoel).
  2. Particulier tafel: Je huurt een tafel met stoel. Je verkoopt je eigen nieuwe/2e hands paardenspulletjes, per tafel/stoel betaal je €10.
  3. Particulier via Claudia: Wil je je spullen niet zelf verkopen, mag dit via Claudia tegen 10% van de opbrengst, neem contact op via ginnystrimsalon@gmail.com.

Aanmelden: Als je iets wilt verkopen op 9 juni moet je je aanmelden via activiteiten@fairtohorses.nl. Je krijgt dan wat vragen en dan we reserveren we een plekje voor je! Je mag natuurlijk ook andere ideeën over deze dag aan ons mailen. Aanmeldingen ontvangen we graag zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk op 31 mei.

Voorwaarden:

•             Je verkoopt alleen spullen die paard gerelateerd zijn. Echt gebruiksvoorwerpen voor paarden zoals halster, zadel, deken, borstels. Maar het kunnen ook spullen zijn die over paarden gaan, zoals: knutselspullen, puzzel, schilderij, enz.

•             Betalen van de huur van tafels en kraampjes regelen we al vooraf. Vrijwillige bijdragen voor kleedjes doen we op de dag zelf.

•             Je mag zelf bijvoorbeeld een strijkplank of een wasrek meebrengen om spullen op te leggen of aan te hangen, zolang je maar binnen je besproken aantal m² of je tafel/kraam blijft. Je stoel telt niet mee voor het oppervlak 😊

•             De markt zal plaatsvinden op het voorterrein van FtH. Als het slecht weer is, stellen we alles op in de binnenbak.