Stalling met trainingsovereenkomst

Op dit moment hebben we alleen ruimte voor trainingspaarden die tijdelijk gebruik maken van onze faciliteiten. Voor beschikbaarheid, meer informatie en tarieven kan contact worden opgenomen via info@fairtohorses.nl.

Een trainingscentrum voor mens en paard, waar goede faciliteiten voor mensen zijn, maar vooral ook voor de paarden! Paardenwelzijn is onze core business: voldoende beweging, sociaal contact en 24/7 de beschikking over ruwvoer.

Bij Fair to Horses bieden wij verschillende stallingsmogelijkheden aan:

Uitloopstallen

In de uitloopstal hebben paarden, in koppels van twee of meer, de vrije keuze om in het zandgedeelte te liggen of te spelen, op het verharde onbeperkt ruwvoer te kunnen eten en bij slecht weer in de ruime schuilstal te kunnen schuilen. De schuilstal is voorzien van dempende, isolerende stalmatten met in de wintermaanden bij langdurig nat weer een lig plek van stro. Deze uitloop is op basis van volpension (excl. het voeren van brok). De uitloopstallen zijn geschikt voor paarden en pony’s vanaf C-formaat, zonder achterijzers.

Mini-uitloop

Een uitloopstal waar shetlanders in koppeltjes van twee 24/7 de beschikking hebben over een zandpaddock, een schuilstal met isolerende en dempende stalmatten en ruwvoer op maat. De uitloop is op basis van volpension* (excl. brok voeren).

Scharrelboxen

Boxen van 5x3m op basis van volpension*. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan er gekozen worden voor een box met of zonder buitenluik. Als bodembedekking kan er gekozen worden tussen houtkrul of stro. De paarden krijgen onbeperkt ruwvoer** in een slowfeeder hooinet en worden dagelijks langer dan 6 uur met water en ruwvoer buitengezet. Deze boxen zijn geschikt voor paarden en pony’s vanaf C-formaat.

Ponyboxen

Boxen van 2,5x3m op basis van volpension*. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan er gekozen worden voor een box met of zonder buitenluik. Als bodembedekking kan er gekozen worden tussen houtkrul of stro. De paarden krijgen onbeperkt ruwvoer** en worden dagelijks langer dan 6 uur met water en ruwvoer buitengezet. Deze boxen zijn geschikt voor pony’s t/m B-formaat.

*Bij volpension wordt de eigenaar van het paard geheel ontzorgd: wij mesten uit, voorzien het paard van brok en ruwvoer en zetten het paard dagelijks in de paddock.

** Ruwvoer: er is keuze uit hooi en kuil. Er geldt geen prijsverschil voor de twee ruwvoersoorten. Wanneer blijkt dat onbeperkt ruwvoer ervoor zorgt dat het paard te dik wordt, wordt er ruwvoer op maat gegeven.

Extra services (tegen betaling)
Servicemogelijkheden:
– Dekens (deken op en af doen paddock/stal of
ochtend/avond)
– Extra voeren
– Beschermers
– Trainen van je paard bij afwezigheid
– Lessen
– Verhuur: Scheerapparaat, Airbag vest

Meer info

Je bent van harte welkom om onze accommodatie te komen bekijken, bel of mail voor een afspraak.