Pensionstalling


Een trainingscentrum voor mens en paard, waar goede faciliteiten voor mensen zijn, maar vooral ook voor de paarden! Paardenwelzijn is onze core business: voldoende beweging, sociaal contact en 24/7 de beschikking over ruwvoer.


Uitloopstallen

Vanaf 1 november bieden wij uitloopstallen aan. Twee paarden per uitloopstal hebben een ruimte van zo’n 120m². Ze kunnen naar believen binnen of buiten staan, of op het harde of in het (gedraineerde) zand. Ze hebben 24/7 hooi tot hun beschikking, er wordt door ons uitgemest en ze krijgen Vitalbix als krachtvoer. Dit wordt door de eigenaar zelf gegeven, of door het stalpersoneel tegen een extra vergoeding. Dit om onrust en voernijd in de groep te voorkomen. Achter-ijzers dienen verwijderd te worden.


Boxen met buitenluik

Vanaf 1 oktober zijn er ook boxen met buitenluik te huur, waarbij de volgende faciliteiten voor de paarden worden ingesteld: 4 uur per dag buiten in een paddock, bij voorkeur met paardenvriendje, voorzien van water en ruwvoer. De keuze voor vlas of stro als bodembedekking in de stallen en een slowfeeder in de box, zodat het paard 24/7 ruwvoer heeft. Als krachtvoer bieden wij Vitalbix aan, waarbij een voer-advies op maat mogelijk is. Als eigenaar mest je zelf uit. Kun je een keer niet, kun je dit voor een vergoeding door het stalpersoneel laten doen.


Meer info

Je bent van harte welkom om onze accommodatie te komen bekijken, bel of mail voor een afspraak.


Faciliteiten van de manege

We verwelkomen onze eerste gasten op 1 nov 2018:
De nieuwe uitloopstallenUitloopstallen in aanbouw op 29-10-2018:
De nieuwe uitloopstallen in aanbouw op 29-10-2018