Nieuw “Balance for Jumping”

Workshop van Nicolò Ballatore

Op zondagochtend 18 augustus 2024 staat de eerste workshop gepland. De workshop Balans voor springen duurt een hele ochtend. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers (minimaal 6) die in twee groepen worden ingedeeld van maximaal 5 deelnemers. Elke groep zal tussen de 90 en 120 minuten aan het werk zijn in de buitenbak en bij slecht weer wordt er gebruik gemaakt van de binnenbak. Het is belangrijk dat de groep die niet aan het werk is meekijkt. 
Elke sessie wordt opgesplitst in twee delen, waarvan je in het eerste deel vanaf de grond werkt met het paard, waar je leert hoe je je paard kunt helpen de sprong in te schatten. Tijdens het tweede gedeelte wordt er gereden en leer je over je eigen balans en hoe je in harmonie kunt komen met je paard door middel van verschillende oefeningen.

De workshop wordt gegeven in het Engels. Het is toegankelijk voor alle leeftijden mits je zelfstandig kunt stappen, draven en galopperen. 

Kosten
Met eigen paard €65,-
Met paard van FtH €85,-

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar lessen@fairtohorses.nl. (Een week voorafgaand aan de workshop sluit de inschrijving en wordt er bepaald of de workshop door kan gaan)