Update Centered Riding

28 september – 1 oktober 2024

Van 28 september tot en met 1 oktober komt Margreet Bouwmeester naar Fair to Horses om de update Centered Riding voor instructeurs te verzorgen. De update duurt vier opeenvolgende dagen. Je volgt de bijscholing met maximaal 12 instructeurs. Je krijgt rijlessen, bodywork, grondwerk, theorieles en oefening in lesgeven. Daarbij ligt de nadruk op het toepassen, verder ontwikkelen en bevestigen van de principes en technieken van Centered Riding en staan we stil bij de ‘Centered Riding Basics’: ademhalen, centreren, zachte ogen en balans alsook de fundering van gronding en heldere intentie. Natuurlijk is training van het paard, bewegingsleer en Alexander Techniek onderdeel van deze training.

Kosten voor 4 dagen €650,- inclusief 9% BTW. Tijdens de update wordt er gezorgd voor een overwegend vegetarische lunch inclusief koffie, thee en water.

Deelname met eigen paard €30,- per dag stalling (inclusief hooi en bodembedekking, voor vlas geldt een meerprijs).

Deelname met paard van Fair to Horses €35,- per dag. Het is mogelijk om voorafgaand aan de update een aantal lessen in te plannen om het paard beter te leren kennen. Kosten zijn €49,- per les. Lessen kunnen worden ingepland via lessen@fairtohorses.nl.

Aanmelden kan via de volgende link

Voor de update zijn we altijd op zoek naar student riders. Als student rider neem je alleen deel aan de lessen. Meer informatie kun je opvragen via info@fairtohorses.nl.