Instructeursopleiding Centered Riding®

In september (deel 1) en oktober (deel 2) kun je bij Fair to Horses deelnemen aan de instructeursopleiding Centered Riding®. De opleiding wordt gegeven door Nelleke Deen. Nelleke Deen geeft nationaal en internationaal clinics in Centered Riding® en is gekwalificeerd voor het opleiden van instructeurs. Meer informatie kun je vinden op www.nellekedeen.nl

Ben je een gepassioneerd ruiter en heb je al enige ervaring in lesgeven (al dan niet gediplomeerd) en heb je eerder al de Open Clinic Centered Riding® gevolgd?
Dan is deze training echt een ongelofelijk fijne aanvulling voor jou en je lesklanten. CR leert je extra tools waarvan je mogelijk nog nooit gehoord hebt! Als je die kunt inzetten tijdens je lessen gebeuren er erg mooie dingen.

Een uitgebreide training met theorie, grondoefeningen en praktijk rijden. Tijdens de grondoefeningen en daarna op het paard word jij als CR instructeur nog bewuster hoe jouw lichaam beweegt op het paard. Je krijgt persoonlijke tips om jouw lesgeven, houding en zit nog meer te verbeteren.

De opleiding incl. lunch bestaat uit twee delen en duurt in totaal 7 dagen. Kosten €1095 incl. btw.
deel 1: 18 t/m 20 sept 2022
deel 2: 16 t/m 19 okt 2022

Voor meer informatie en aanmelden mail naar activiteiten@fairtohorses.nl