Open Clinic Centered Riding®

Wil jij ook zelfbewuster en in meer harmonie paardrijden?
Meld je dan nu aan voor de Open Clinic Centered Riding® bij Fair to Horses Trainingcenter.

Tijdens de Open Clinic Centered Riding leer je de basis van Centered Riding® en krijg je in twee dagen ontzettend veel nieuwe inzichten! Je wordt je meer bewust van je eigen lichaam en hoe je je lichaam effectief gebruikt om ‘als vanzelf’ je paard te rijden. Je rijdt meer in harmonie met je paard en je zult merken dat het gewoon beter gaat.
Deelname aan de Open Clinic is mogelijk voor alle disciplines en ruiters van elk niveau en achtergrond en is een waardevolle aanvulling in jouw ontwikkeling als ruiter. Zelfstandig kunnen stappen, draven en galopperen is wel noodzakelijk.

Op zondag 3 en maandag 4 juli kun je bij Fair to Horses deelnemen aan de Open Clinic Centered Riding® gegeven door Nelleke Deen. Tijdens deze tweedaagse training leer je alles over een goede houding op het paard en werk je aan jouw eigen balans en bewustwording. Zo verbeter je je gevoel voor je paard, je balans en je zit waardoor paardrijden eenvoudiger wordt.
De clinic bestaat zowel uit grondwerk als uit rijden. Nelleke maakt onder meer gebruik van fysioballen en trampolines om de bewegingsgewaarwording te bevorderen. Ook past ze TTouch oefeningen toe in haar clinics. TTouch is een prachtige methode waarmee je een diepe vertrouwensband kunt opbouwen met dieren (en mensen). Met behulp van aanraak- en leidoefeningen leert het dier te voelen wat zijn mogelijkheden zijn.

Nelleke Deen geeft nationaal en internationaal clinics in Centered Riding® en is gekwalificeerd voor het opleiden van instructeurs. Voor meer informatie over Nelleke: www.nellekedeen.nl
Na het volgen van deze open clinic kun je je opgeven voor de instructeursopleiding Centered Riding®.

Kosten voor 2 dagen open clinic zijn €350 incl. btw en lunch
Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar activiteiten@fairtohorses.nl

Toeschouwer
Enthousiast geworden maar nog onvoldoende draf, stap en galopervaring of liever eerst toekijken en heel veel leren? Dat kan! Meld je dan aan als toeschouwer bij de Open Clinic Centered Riding®.
Als toeschouwer ben je aanwezig tijdens alle theorie en grondwerkoefeningen, maar neem je niet deel aan het praktijk rijden.
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere dagen. Deelname kost €75 per dag. Dit is inclusief koffie, thee en lunch. Voor meer informatie en aanmelden, stuur een bericht naar activiteiten@fairtohorses.nl