BINGO

25 mei en 26 mei 2024

Ook dit voorjaar organiseren wij weer 2 gezellige bingo’s. Op zaterdagavond 25 mei voor volwassenen van 19:30 uur tot 22:00 uur. Op zondagmiddag 26 mei is er een kinderbingo tot ongeveer 16-18 jaar van 15:00 uur tot 17:00 uur.


Wederom hebben we mooie kleine en grote prijzen; iets leuks of lekkers voor jezelf, of om weg te geven? Iets voor je (lease-)paard of pony? Bij onze Bingo mag je uit de gewonnen categorie zelf kiezen wat je prijs is!

Prijzen voor de zaterdagavond zijn o.a. een mooie zomerse set, of een vuurschaal voor in de tuin? Een les van Marta Rovituso, een gevulde poetskoffer of een menles van Jill? Een coachsessie met leuk pakketje van Tanja van Lichtenis, een lekker douchepakket, een armband van Antoinette Bolk Creations, of een bier- of een wijnpakket? Een coachsessie van Mieke van Dommelen, over hoe je oude gewoontes kunt doorbreken. Een Eskadron dekje, halster of borstels van Claudia van Hondentrimsalon Ginny Bleiswijk? Één van de prijzen van Divoza: veelzijdigheidsdekje, poetstasje, sokkenset, halster met touw. Of misschien wel de liberty-veulen-special van Romi!

Prijzen waar kinderen op de zondagmiddag bijvoorbeeld uit kunnen kiezen zijn: een gevulde poetstas, manen vlecht- en krijtset, paardendekbedovertrek, schilderen op nummer, halsters, een enorme knuffel olifant, zomer speelgoed, diverse halsters, een menles van Jill, paarden borstels, diverse spelletjes en boeken, of de liberty-veulen-special van Romi!


Naast deze super mooie prijzen is het natuurlijk altijd gezellig en kun je lekker bijpraten met je vrienden en/of je stalgenoten onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt je je vanaf nu opgeven. Dat doe je door een appje te sturen aan Roos (06-44408306), je ontvangt dan een Tikkie. Meedoen kost op zaterdag €12,50 (5 rondes) en op zondag €10,- (4 rondes incl. limonade en iets lekkers).

Wil jij kans maken op een gratis bingo kaart? Ga dan naar onze Facebook pagina en like (delen = lief) het bericht over de Bingo! We verloten 2 bingo kaarten, 1 loting op zaterdag en 1 loting op zondag.

Wij zijn onze sponsoren dankbaar voor hun bijdrage, want zonder hen kunnen wij deze bingo niet organiseren. Mocht je ook nog een klein of groot prijsje willen sponsoren? App of bel even met Roos. Wij maken reclame voor sponsoren, en je krijgt 1 gratis Bingoboekje.