BINGO

Ook dit najaar organiseren wij weer 2 gezellige bingo’s. Op zaterdagavond 11 november voor volwassenen van 19:30 uur tot 22:00 uur. Op zondagmiddag 12 november is er een kinderbingo tot ongeveer 18 jaar van 15:00 uur tot 17:00 uur.


Wederom hebben we mooie kleine en grote prijzen; iets leuks of lekkers voor jezelf, of om weg te geven? Iets voor je (lease-)paard of pony? Bij onze Bingo mag je uit de gewonnen categorie zelf kiezen wat je prijs is!

Prijzen voor de zaterdagavond zijn o.a. een mooi fluffy halster, een mineralenbuffet, een libertywork les gesponsord door Marta Rovituso, een lekkere doucheset, een gevulde poetskoffer, Tony chocolonely adventkalender, mooie leren teugels of borstels gesponsord door Claudia van Hondentrimsalon Ginny, een tekening van jouw favoriete dier gemaakt door Morgan, een bierpakket, of misschien kies jij wel voor de liberty-veulen-special van Romi!

Prijzen waar kinderen op de zondagmiddag bijvoorbeeld uit kunnen kiezen zijn: een gevulde poetstas, manen vlecht- en krijtset, paardendekbedovertrek, schilderen op nummer, een enorme knuffel olifant, Tony chocolonely adventkalender, paarden snoepjes, diverse halsters, een ritje met pony en wagen, paarden borstels, diverse spelletjes en boeken, of misschien kies je wel voor wel de liberty-veulen-special van Romi!


Maar er zijn natuurlijk nog veel meer prijzen! Wat er in ieder geval is: is gezelligheid en een hapje en een drankje! Je kunt je je vanaf nu opgeven. Dat doe je door een appje te sturen aan Roos (06-44408306), je ontvangt dan een Tikkie. Meedoen kost op zaterdag €12,50 (5 rondes) en op zondag €10,- (4 rondes incl. limonade en iets lekkers).

Wil jij kans maken op een gratis bingo kaart? Ga dan naar onze Facebook pagina en like (delen = lief) het bericht over de Bingo! We verloten 2 bingo kaarten, 1 loting op zaterdag en 1 loting op zondag.

Wij zijn onze sponsoren dankbaar voor hun bijdrage, want zonder hen kunnen wij deze bingo niet organiseren. Mocht je ook nog een klein of groot prijsje willen sponsoren? App of bel even met Roos. Wij maken reclame voor sponsoren, en je krijgt 1 gratis Bingoboekje.