BINGO

Grote-Mensen-Bingo
Zaterdag 1 april 19:30 uur

Dat is geen grapje! We houden weer een Bingo voor volwassenen bij Fair to Horses. Buiten dat het natuurlijk een hele gezellige avond gaat worden, zijn er ook weer hele mooie prijzen te winnen! Wil je meedoen? Geef je dan op door te appen naar Roos: 06-44408306. Voor €12,50 heb je een Bingoboekje voor 5 speelrondes. Elke speelronde heeft een 3e, 2e, en 1e prijs, en natuurlijk spelen we nog een bonusronde!

Wij zijn nog op zoek naar sponsoren! Wil jij een klein of groot prijsje sponsoren voor onze Bingo? App of bel even met Roos. Wij maken reclame voor sponsoren, en je krijgt 1 gratis Bingoboekje.

Kinder-Bingo
Zondag 2 april 15:00 uur

Zondagmiddag is er ook weer een KinderBingo! Ook hier zijn hele leuke prijzen te winnen. Wat dacht je van een gevulde poetstas? Diverse (paarden) leesboeken? Lego, een rijbroek, een fluffy halster of één van de vele spelletjes? Wil je meedoen? Geef je dan op door te appen naar Roos: 06-44408306. Voor €10 heb je een Bingo boekje, waarmee je mee kunt doen aan 4 Bingo rondes en je krijgt wat te drinken en te snoepen. Elke ronde heeft een 3e, 2e, en 1e prijs, en ook hier spelen we een bonusronde! Voor deze Bingo is er een leeftijdsgrens vastgesteld. Je mag tot maximaal 18 jaar meedoen met een Bingoboekje. Uiteraard mogen ouders hun kinderen helpen met het bijhouden van de nummers.

Wij zijn nog op zoek naar sponsoren!
Wil jij een klein of groot prijsje sponsoren voor onze Bingo? App of bel even met Roos. Wij maken reclame voor sponsoren, en je krijgt 1 gratis Bingoboekje.

Prijzen die je kunt winnen