Cursus Ponyplezier

Voor de jongste ruitertjes in spé bieden wij de mogelijkheid om de cursus ‘Ponyplezier’ te volgen. Tijdens de cursus leren kinderen tussen de 4 en 6 jaar in een reeks van 12 lessen op spelenderwijze om met pony’s om te gaan en de basis van het rijden. Elke les zal een thema aan bod komen, zoals ‘Hoe haal ik mijn pony veilig uit de kudde’, welke borstel wordt gebruik met welk doel en hoe wordt een pony correct gezadeld. Ook komen grondwerk, veilig opstappen, sturen volgens de Centered Riding® methode en andere leerzame onderwerpen aan bod. Bij mooi weer wordt er ook een kleine buitenrit gemaakt!

Tijdens de les krijgt elke ruiter een begeleider toegewezen die de ruiter zal helpen met het opvolgen van de instructies die de juf geeft en de veiligheid van de ruiter waarborgt.

De cursus ‘Ponyplezier’ duurt 12 weken en bestaat uit een reeks van 12 lessen, waarbij elke week een ander thema aan bod komt.

De cursus kost €195. Het is mogelijk om een losse kennismakingsles in te plannen (privéles van 30 minuten) of een keertje te komen kijken tijdens de cursus. Neem hiervoor contact op via lessen@fairtohorses.nl of telefonisch via 010-303 8876.

De cursus wordt op dinsdag- en donderdagmiddag gegeven.

Een groep bestaat uit max. 3 ruiters.
De cursus gaat van start bij een minimale deelname van 2 ruiters. Instromen is mogelijk.

Op onze diensten gelden algemene voorwaarden, deze kunt u hier vinden.
Met het afnemen van onze diensten gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.