Onderlinge wedstrijden

Bij Fair to Horses organiseren wij regelmatig onderlinge wedstrijden. Iedereen van Fair to Horses; bijrijder, pension-, of lesklant mag hieraan meedoen. Ook aan onze jongste ruiters is gedacht. De wedstrijd wordt gereden in een 20×40 meter bak en je wordt beoordeeld door een echte jury. Uiteraard moet er worden gereden volgens de Fair to Horses visie.

Op 27 maart is er weer een wedstrijd: dressuur en western. Hier zijn al veel inschrijvingen voor binnen. Als je ook mee wilt doen kun je je nog opgeven t/m 6 maart (western t/m 13 maart). Mocht de inschrijving vol zitten, zetten we je op de reservelijst.

In deze aankondiging (staat western niet bij) kun je lezen wat we van plan zijn. In de gang op stal kun je zien wat de proeven inhouden. LET OP: de proeven zijn anders dan tijdens de wedstrijd in september. Je kunt je vanaf nu inschrijven!

Met dit formulier kun je je inschrijven. Download het formulier en sla het op, op je eigen computer. Vul het in en mail dan naar activiteiten@fairtohorses.nl. Je krijgt een ontvangstbevestiging. Later volgt meer info over jouw proef.

Bekijk hier het reglement voor 27 maart, onze huis-, stal- en rijbaanregels en onze algemene voorwaarden.