Trainingsweek liberty

Liberty Basics voor volwassenen

Een trainingsweek waarin volwassenen hun vaardigheden met, naast en soms op het paard kunnen oefenen en uitbreiden.
Deze week is bedoeld voor de ‘natuurlijke’ ruiter en paardenmensen die willen deelnemen aan activiteiten die aansluiten bij een bepaald thema.
Er wordt van je verwacht dat je interesse hebt in een natuurlijke manier van omgang met paarden. Dat je meer wilt leren over dit dier en zijn gedrag. En dat je het leuk vindt om met elkaar te leren en plezier te maken, en natuurlijk lief en geduldig bent met onze paarden.

Midweek 1

10 t/m 14 juli. Voor volwassenen vanaf 16 jaar, geen ervaring nodig.

Maandag 10:00 – 17:00 uur, dinsdag t/m vrijdag 9:30 – 17:00 uur. Elke dag inclusief een overwegend vegetarische lunch.

Paardentaal en -gedrag, lichaamstaal, ademhaling, bewustwording en vertrouwen zijn de keywords voor deze week. Je leert naar het paard te kijken, wat vertelt hij en kan jij dat horen. We maken een begin met het werken in vrijheid: we oefenen met grondwerk en focuswerk. Maak kennis met een touwhalster, leadrope en stick, en leer ze gebruiken. Je gaat deze week werken met één en hetzelfde paard en als het een beetje meezit een connectie voelen met jouw paard.

In deze week leer je veel over paarden, paarden gedrag en de omgang met paarden, maar je zal ook veel over jezelf leren. De ervaring is dat deze week confronterend kan zijn maar ook helend. Wat gaan we doen:

  • Meditatie, Yoga, Franklin, ademhalingsoefeningen
  • Meer diepgang in anatomie en biomechanica
  • Werken met energie
  • Eigen lichaamstaal
  • Cirkelwerk
  • Focuswerk
  • Kudde observeren
  • Paardentaal en gedrag
  • Grondwerk en Liberty

Kosten

Iedere trainingsweek kost €425,- incl. BTW. Na het ontvangen van het inschrijfformulier ontvang je van ons een ontvangstbevestiging, en later de factuur. De inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling. De betalingstermijn van de factuur is 14 dagen. Als er meerdere mensen uit 1 gezin zich inschrijven voor een trainingsweek is er een korting van 5% per persoon.

Inschrijven kan via de volgende link

Op al onze activiteiten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Tevens gelden onze huis-, stal-, en rijbaanregels en Privacyverklaring.