Trainingsweek Liberty – Gewijzigd in Liberty Tweedaagse op 13 en 14 juli 2023

Hiervoor in de plaats organiseren we een Liberty Tweedaagse op donderdag 13 en vrijdag 14 juli

Liberty Basics voor volwassenen

Tweedaagse waarin volwassenen hun vaardigheden met, naast en soms op het paard kunnen oefenen en uitbreiden.
Deze tweedaagse is bedoeld voor de ‘natuurlijke’ ruiter en paardenmensen die willen deelnemen aan activiteiten die aansluiten bij een bepaald thema.
Er wordt van je verwacht dat je interesse hebt in een natuurlijke manier van omgang met paarden. Dat je meer wilt leren over dit dier en zijn gedrag. En dat je het leuk vindt om met elkaar te leren en plezier te maken, en natuurlijk lief en geduldig bent met onze paarden.

13 & 14 juli. Voor volwassenen vanaf 16 jaar, geen ervaring nodig. Er is ruimte voor 8 combinaties.

Op beide dagen starten we om 9:30 en sluiten rond 17:00 uur weer af. Elke dag inclusief een overwegend vegetarische lunch.

Paardentaal en -gedrag, lichaamstaal, ademhaling, bewustwording en vertrouwen zijn de keywords voor deze week. Je leert naar het paard te kijken, wat vertelt hij en kan jij dat horen. We maken een begin met het werken in vrijheid: we oefenen met grondwerk en focuswerk. Maak kennis met een touwhalster, leadrope en stick, en leer ze gebruiken. Je gaat werken met één en hetzelfde paard en als het een beetje meezit een connectie voelen met jouw paard.

Je leert veel over paarden, paarden en hun gedrag en de omgang met paarden, maar je zal ook veel over jezelf leren.

Kosten

Deze tweedaagse kost €175,- incl. BTW. Na het ontvangen van het inschrijfformulier ontvang je van ons een ontvangstbevestiging met betaalverzoek.

Inschrijven kan via de volgende link

Op al onze activiteiten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Tevens gelden onze huis-, stal-, en rijbaanregels en Privacyverklaring.